Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Γιάννης Μωραΐτης "Βαρβάτες Πενιές!"

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΜΠΟΥΖΟΥΞΗΔΕΣ
Μπουζουξής με όλη τη σημασία της λέξης!
Με επιθετικό, αλανιάρικο παίξιμο, βετεράνος στα πάλκα και τις γραμμοφωνήσεις της δεκαετίας του '60 και '70... Μάγκας!

ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΗΣ ΜΠΟΥΖΟΥΞΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ, ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 11.500 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΟΥ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... ΣΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΤΟΝ ΜΥΗΣΕ Ο ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΥΖΟΥΞΗΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΣ. 
Ο Μπαρμπα-Γιάννης έχει διαγράψει λαμπρή καριέρα καθώς έχει παίξει δίπλα σε σχεδόν όλους τους επώνυμους τραγουδιστές, συνθέτες, μπουζουξήδες και εμφανίστηκε στα μεγαλύτερα κέντρα της εποχης!!
Έχει δουλέψει κοντά στον Μάρκο Βαμβακάρη, Γιώργο Λαύκα, Τζουανάκο, Βασίλη Τσιτσάνη (σε δίσκους και συναυλίες), Γιάννη Παπαϊωάννου, Σωτηρία Μπελου, Στράτο Διονυσίου (μέχρι το 1976), Ανθούλα Αλιφραγκή, Στράτο Παγιουμτζή, Πόλυ Πάνου, Χρηστάκη, Δημήτρη Κοντολάζο, και αργότερα με τον Γιώργο Νταλάρα, Γιάννη Πάριο, Χαρούλα Αλεξίου... .και με πολλούς άλλους μεγάλους καλλιτέχνες...


“ για να παίξεις μπουζούκι πρέπει να ’σαι αλανιάρης” Γ.Μ
Ο σολίστας Γιάννης Μωραΐτης - της παλιάς φρουράς των δεξιοτεχνών, με περισσότερα από εξήντα χρόνια στο μπουζούκι, στα πάλκα και στη δισκογραφία. Πασίγνωστος στο χώρο του ρεμπέτικου και λαϊκού τραγουδιού!. Η συμμετοχή του στη δισκογραφία τεράστιων καλλιτεχνών, η παρουσία του δίπλα στα μυθικά ονόματα του λαϊκού τραγουδιού (τον γούσταραν όλοι!) τον καθιστά ως έναν εκ των κορυφαίων και λίγων εναπομεινάντων γνήσιων παικτών αυτού του μοναδικού μουσικού οργάνου!

 Γεννήθηκε 14 Σεπτεμβρίου 1944 στο Μπραχάμι (περιοχή πολλών γεννήσεων μπουζουξήδων…). Στα έξι του άρχισε να μαθαίνει κιθάρα και μέχρι σήμερα θυμάται ότι το πρώτο τραγούδι που έμαθε να παίζει ήταν το «Πέρα στους πέρα κάμπους». Το μπουζούκι το γνώρισε όταν έφθασε στα 13 και η επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκίνησε πέντε χρόνια αργότερα στο κέντρο του Κοκώνη, στη Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης, δίπλα στον Μίγγο και τον Τσανάκα.

Γιάννης Μωραΐτης

* Ο συνθέτης και δεξιοτέχνης Γιώργος Μάμμος ήταν πρώτος ξάδελφος του Γιάννη Μωραΐτη!

- Κλασικό και μοναδικό θεωρείται το παίξιμό του στα πασίγνωστα τραγούδια: «μπαγλαμάδες και μπουζούκια», «Το μπουζούκι του Νικόλα του το σπάσανε», (με τον Σ. Διονυσίου), «ποιος είν’ αυτός ο αψηλός» (με τον Γ. Ζαμπέτα), «με ποιο δικαίωμα» (με τον Μ. Τσετίνη), «Στου Χαροκόπου και στην Καλλιθέα» με τον Δ. Ευσταθίου), «νύχτες μαγικές» (με την Γλυκερία) κ.α…


Γιάννης Μωραΐτης "Βαρβάτες Πενιές"

Αλεξάνδρα (Αλεξάνδρου Κυριακάκη) και Γιάννης Μωραΐτης.

ΑΠ ΤΗ ΤΑΙΝΙΑ "ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ" (1962) *ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ: ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ.

Το 1963 στη Θεσσαλονίκη, στο μικρόφωνο ο Δημήτρης Ρουμελιώτης!. Στο μπουζούκι αριστερά ο Γιάννης Μωραΐτης. *ΠΗΓΗ


* Το καλοκαίρι του 1967 στο νέο μαγαζί της Δροσιάς έπαιζε η ορχήστρα του Γεράσιμου Κλουβάτου, με τη Ζωή Νάχη, Βασίλη Βασιλειάδης (ακορντεόν), Δημήτρης Γκούτης & μπουζούκι το νεαρό Γιάννη Μωραΐτη!.

Χρήστος Δημόπουλος, Νίκη Λάμη, Στράτος Διονυσίου, Γιάννης Μωραΐτης. Απο την ταινία ''Η καρδιά ενός αλήτη'' 1968.

*Κειμενο/Φωτο απο Νικος Μαλακασης. 1987 (ΕΣΜΕΡΑΛΔΑ) Δημ. Τσαουσακης, Γιάννης Μωραιτης, Σοφία Μαλακάση & Μόλις είχε κατεβεί από το Πάλκο ο Μεγάλος Τραγουδιστής στα Ρεμπετικα και στα Σμυρνεικα Μπάμπης Γκολες!!!!!!

Αμερικη, με τον μοναδικό Chuck Norris
"Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΟΥ"
Έχει ξοδέψει τη ζωή του με χιλιάδες ημέρες και νύχτες στα λαϊκά κέντρα, τις συναυλίες και στα στούντιο ηχογραφήσεων των μεγάλων τραγουδιών στην Columbia.. Αριστος στο τετράχορδο μπουζούκι οπού έχει στηρίξει με το παίξιμό του γνωστούς συνθέτες και τραγουδιστές και αποτελεί ακόμη και σήμερα ιδιαιτέρως αξιόπιστη πρόταση γνησιότητας.(αλλά πιστός και στο τρίχορδο!)
ΓΙΑ ΔΩΔΕΚΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΗΤΑΝ ΜΠΟΥΖΟΥΞΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ.
Στα πρώτα χρόνια των '70ς, στο κέντρο '' Φαρίντα '' στη Θεσσαλονίκη.. Ο Στράτος Διονυσίου (που τότε είναι στα "πάνω" του) τραγουδάει, έχοντας για παρτενέρ του την Λιζέττα Νικολάου, (δεξιά), ο Γιάννης Μωραΐτης παίζει μπουζούκι, πλήκτρα ο Τάκης Σούκας και μπάσσο ο Νικόλαος Κουρτσίδης.
ΜΕ ΜΠΕΛΟΥ 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ!. ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΚΟΜΗ Ο Γ. ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΘΥΜΙΟΣ ΣΤΟΥΡΑΙΤΗΣ, Η ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΑΤΖΕΛΑ ΓΚΡΕΚΑ Κ.Α. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΩΙΝ "ΧΑΡΑΜΑ" ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '60
Ο Γιάννης Μωραΐτης με το μπουζούκι του «έζησε» και την «ένδοξη» εποχή των νυχτερινών κέντρων της Αθήνας, της παλαιάς Ιεράς οδού του ’60 και της «παραλιακής» όπου γράφτηκε μια δεύτερη περίοδος ακμής της λαϊκής μουσικής και της νυχτερινής διασκέδασης!..

Παλαιωλογου + Μωραΐτης = Δυναμη!!!

'' Άμα δεν είσαι αλανιάρης δεν μπορείς να παίξεις μπουζουκι, τελείωσε.., είναι νόμος της φύσης!.. Ήταν αλήτικο όργανο....'' Γιάννης Μωραΐτης.

"Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ" Moraitis Giannis

Σακης Τσιβγουλης, Σπορος-Σταματιου, Παλαιωλογου, Μωραΐτης. *Φωτο απο Νικος Μαλακασης.
Στα χρόνια τών '70ς, στο κέντρο '' Σού - Μού '' Ιερά Οδός .. Με μπουζουκτσήδες τον Γιάννη Μωραΐτη - (ο οποίος είχε δηλώσει ότι έπαιξε εκεί για 3 χρόνια και ότι συνεργάστηκε με τον Στράτο Διονυσίου για 12 περιόδους), τον Χρήστο Δημόπουλο και λαϊκούς τραγουδιστές όπως ο Φώτης Στασουλάκης, η Ανθούλα Αλιφραγκή, ο Μανώλης Τοπάλης και άλλοι.. (κείμενο από Γ.Ζγουρας)
Λαϊκό κέντρο "Σού - Μού". από το 1966, στην Ιερά Οδός (Αιγάλεω). Εδώ βασίλεψε το άστρο της «ιέρειας» Ανθούλας Αλιφραγκή, ενώ εδώ έκαναν μεγάλη επιτυχία και οι Στράτος Διονυσίου, Βαγγέλης Περπινιάδης, Αντώνης Ρεπάνης, Κώστας Μοναχός, Παλόμα και άλλοι. Το κέντρο ανήκε στη λεγόμενη «κάτω νύχτα», που ύμνησε ο ποιητής Γιάννης Βαρβέρης. Σε αυτήν προσθέστε τα Αραπάκια, το Stop και τη Λουζιτάνια.

Φωτο&κείμενο (Προσωπικό Αρχείο) απο Νικος Μαλακασης γράφει: «21 - 11 - 1968 ΚΈΝΤΡΟ ΔΙΑΣΚΈΔΑΣΗΣ "Ο ΞΕΝΥΧΤΗΣ" ΦΙΛΑΔΈΛΦΕΙΑ - Σημαντικη - Σπανια Φωτογραφια / Ντοκουμέντο. Μήτσος Μωραϊτης Μπουζουκι - Ζεμπουλοπουλος Μπουζούκι - Τραγούδι Τζουλι Μπένη και οι (κορυφαίοι) - Στρατός Παγιουμτζης - Γιάννης Παπαϊωάννου - Μάρκος Βαμβακάρης - και άλλοι ... ο (ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ) Μήτσος Μωραϊτης ήταν παιδικός μου φίλος, όπως και ο Γιάννης Μωραϊτης που είναι αδέλφια με το Μήτσο Μωραιτη, αλλά Μπουζούκι παίζαμε πολύ παλιά με τον Μήτσο Μωραιτη, ενώ ο Γιάννης Μωραϊτης άρχισε μετα από εμάς αλλά έγινε μεγάλο ΤΑΛΕΝΤΟ!»
+ κειμενο για τον Μητσο Μωραΐτη απο τον φιλο μας μπουζουξη Γιωργο Νταλλη, γραφει: ΕΦΥΓΕ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟ 2011 ΣΤΗΝ Ν.ΑΦΡΙΚΗ ΟΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΕ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΜΠΟΥΖΟΥΞΗΣ ΜΗΤΣΟΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΗ ΜΠΟΥΖΟΥΞΗ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΙΤΗ.ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 27-9-1937.ΕΠΑΙΞΕ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΦΡΟΥΡΑ.ΣΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΗΤΑΝ ΑΠ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΣΠΟΡΟΣ-ΜΑΚΡΥΔΑΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ.ΟΙ ΦΩΤΩΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΜΠΡΑΧΑΜΙΩΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥΞΗ Ν.ΜΑΛΑΚΑΣΗ.

Φωτο&κείμενο (Προσωπικό Αρχείο) απο Νικος Μαλακασης παλιος μπουζουξης.
ΜΉΤΣΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ Εν ώρα καθηκοντος Μπουζουκι και τραγούδι σε όλο το πρόγραμμα της λαϊκής Βραδιας στην Αφρική!!!. *Από πίσω η φωτογραφία γράφει αφιέρωμα: "Η Φωτογραφία είναι Χαρισμενη στον παιδικό μου φίλο Νίκο Μαλακαση από το 'Μπραχάμι'!! Δημ. Μωραιτης."

Φωτο&κείμενο (Προσωπικό Αρχείο) απο Νικος Μαλακασης: "Στα χρόνια της Δικτατορίας σε ένα Μαγαζί στο Μενίδι το Γνωστό συγκρότημα σε όλους του Μιχάλη Γενιτσαρη Ανθουλας Αλιφραγκη Τάκη Μπινη παρουσιάζουν ένα Ορίτζιναλ Ρεμπέτικο πρόγραμμα : Στο Μπουζούκι ο μοναδικός Παίχτης στο Είδος του ρεμπετικου Γιάννης Μωραϊτης - Κιθάρα Βενεκας - Ντραμς Καλλέργης - πλαισιωμενη και από άλλους Καλλιτέχνες της Εποχής : Σπάνιες Αναμνήσεις!!!!!! "
Μιχάλης Γενίτσαρης, Ανθούλα Αλιφραγκή, Τακης Μπινης, Γιάννης Μωραΐτης !!!..

Μπελλου - Μωραΐτης
-
Τα φιλιαρακια, Γιάννης Μωραΐτης και Νίκος Μαλακασης!!..
Μωραΐτης με τον Ζοζεφ. "ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΤΟΝ ΕΛΕΓΕ ΤΟΝ ΖΟΖΕΦ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΑΦΗΣΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ 2 ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ." απο Γ. Νταλλης.

Βασίλης Τσιτσάνης, Γιάννης Μωραίτης και η Ελένη Γεράνη, σε συναυλία στο σταδιο Τρικαλων, 1980
Ο Γιάννης Μωραίτης, με σχεδόν δέκα χρόνια θητεία δίπλα στον Βασίλη Τσιτσάνη!, σε όλες του τις εμφανίσεις και τις ηχογραφήσεις του, το '70, αλλά και με άλλους κορυφαίους!!


ΜΕ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ Κ.Α..
Στου '' Σαμπάνη '' συμπράτουν: ο Γιώργος Παπαδάκης (ακκορδεόν), ο Δημήτρης Κοντογιάννης (κιθάρα τραγουδι), η Ρένα Στάμου κι ο Γιάννης Μωραΐτης (μπουζούκι).. Στις αρχές δεκαετίας του '80.

" Η νύχτα είπε καληνύχτα.." Γιάννης Μωραΐτης (σολίστ του μπουζουκιού).

Ιδιωτικό γλέντι στην Αθήνα το Πάσχα του 1982 με τον Γιάννη Μωραΐτη στο μπουζούκι, τον Aποστολο Νικολαιδη και τον Μιχάλη Γενίτσαρη στο τζουρά!. 

Στην ΕΡΤ, το 1983, από το τηλεοπτικό αφιέρωμα στον Γιαννη Παπαϊωάννου (σε επιμέλεια Κώστα Χατζηδουλή και σκηνοθεσία Γιώργου Καλογιάννη). -Από πάνω αριστερά: Αντώνης Παπαϊωάννου, Οδυσσέας Μοσχονάς, Μιχάλης Γενίτσαρης, Βαγγελιώ Μαργαρώνη, Γιώργος Νταλάρας, -καθιστοι: Γιάννης Βενεκάς κιθαρα και Στέλιος Μακρυδάκης, Γιάννης Μωραΐτης μπουζούκια. (πολλά τραγούδια βγήκαν και σε δίσκο 33'' στροφών).

Φωτο&κείμενο απο τον παλιο μπουζουξη Νικο Μαλακαση, γραφει: «Ο Γιάννης Μωραιτης - συνοδεύει. με το Μπουζουκι του στην τελευταία του κατοικια τον Μεγάλο Δάσκαλο και Ρεμπετη Δημ Γκογκο η Μπαγιαντερα, Γεννηση 1903 στο Χατζηκυριακειο Πειραιά, θάνατος 18 - Νοέμβρη - του 1985 από εγκεφαλικο στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμό, Τρία - παιδιά η κόρη του Ελλη Μαργαρίτη ο Γιος του που ακολούθησε το ίδιο επάγγελμα και η Γυναίκα του, του συμπαρασταθηκαν η άλλη κόρη του ζούσε Μακριά στο Σικάγο, δίπλα στο Γιαννη είναι ο φίλος μας ο Καλαμπάκας!!!!».

Γιάννης Δημητρακόπουλος και Γιάννης Μωραΐτης στο "Ακρον" (1988)

Ο μοναδικός Γιάννης Μωραΐτης!  -Φωτογραφία απο το προσωπικό αρχείο της Κατερίνας Τσιρίδου, μουσικός και τραγουδίστρια του ρεμπέτικου! 


Γιάννης Μωραΐτης και Γιώργος Κουτουλάκης
"ΑΣΤΕΡΙΑ" 2010. Ο Γιάννης Μωραΐτης με τον Γιώργο Κουτουλάκη!.

Μωραΐτης , Γκολες

Στο «Χίλιες και Δύο Νύχτες» στου Ψυρρή, με Μωραΐτη !!!
Ο Γιάννης Μωραϊτης, με τον φίλο του, μπουζουξή Γιωργο Νταλλη!.
Μπουζούκι και Μπουζουξήδες!!!!
Από την τιμητική βραδιά στον μεγάλο δεξιοτέχνη μπουζουξή Γιάννη Μωραϊτη στις 16 / 10 / 2013.
Συμμετείχαν: Γ. Αλτης, Κ Δουμουλιακας, Σταυρουλα Μανωλοπουλου, Γ. Πλοσκας, Κ. Καταδικος, Γιωργος Πολυχρονοπουλος
(Φωτογραφικό αρχείο Γιωργος Νταλλης)
"Η ΝΥΧΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ"
Γιάννης Μωραϊτης και Γιωργος Αλτης !!!
"ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ"

Ο ΜΩΡΑΙΤΗΣ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, Ο ΠΑΛΙΟΣ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ ΜΑΚΗΣ ΖΕΡΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΛΗΣ, ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΖΑΓΟΡΑΙΟΥ 22/10/2014.

Νοέμβριος 2016. Όμορφες στιγμές από τα γυρίσματα "Αφιέρωμα στον Γιάννη Μωραΐτη".
Γιωργος Νταλλης, Γιώργος Κουτουλάκης, Γιάννης Μωραΐτης, Γιωργος Αλτης, Κώστας Δουμουλιάκας και λοιποί φίλοι.
"ΟΙ ΠΕΝΙΕΣ ΑΠ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Ο ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ" *απο Γιωργος Νταλλης.

Όμορφες στιγμές από τα γυρίσματα "Αφιέρωμα στον Γιάννη Μωραΐτη" (Κατερίνας Πανταζοπούλου).
Γιάννης Μωραΐτης (2016) - "ΠΕΝΙΕΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΑΙΤΗ".

"ΟΙ ΠΕΝΙΕΣ ΑΠ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Ο ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ" *από Γιωργος Νταλλης.


Γιάννης Μωραΐτης - Στιγμές από τα γυρίσματα: "Αφιέρωμα στον Γιάννη Μωραΐτη" (Κατερίνας Πανταζοπούλου).


ΚΟΥΤΟΥΛΑΚΗΣ - ΜΩΡΑΙΤΗΣ (2016)
"ΜΑΖΩΞΗ" ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ Γ.ΜΩΡΑΙΤΗ!!!

Όμορφες στιγμές από τα γυρίσματα "Αφιέρωμα στον Γιάννη Μωραΐτη" (Κατερίνας Πανταζοπούλου).

Τεράστιε Γιάννη Μωραΐτη !!!


+ Ομάδα στο fb -Αφιέρωμα "ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΒΑΡΒΑΤΕΣ ΠΕΝΙΕΣ!"

Η εκπομπή ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΡΩΜΕΝΑ (εκπομπή της 'πρώην' ελληνικης κρατικης τηλεορασης ΕΤ3) σε μια προσπάθεια καταγραφής της τέχνης σημαντικών καλλιτεχνών και άξιων δεξιοτεχνών του μπουζουκιού, παρουσιάζει στο ευρύ κοινό τον Γιάννη Μωραΐτη, ο οποίος βάζει τον ήχο του μπουζουκιού του σε πρώτο πλάνο και αναπλάθει στιγμές από την μουσική και την προσωπική πορεία της ζωής του σε πρώτο πρόσωπο.
ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΡΩΜΕΝΑ - ΔΟΞΑΣΜΕΝΕΣ ΠΕΝΙΕΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣhhttps://www.youtube.com/watch?v=yU-Ls95K8us <--


ΜΟΥΣΙΚΗ / ΒΙΝΤΕΟ ...



Copyrights©2016 Design By | Ακάλυπτος