Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Κέντρο ΤΡΙΑΝΑ ΤΟΥ ΧΕΙΛΑ



"Η ΤΡΙΑΝΑ" / Β. ΧΕΙΛΑΣ
Λεωφόρος Συγγρού 170.
Από το 1948 έως το 1968 μεσουράνησε η περίφημη "Τριάνα" στον Άγιο Σώστη Καλλιθέας. Ιδιοκτησίας του Βασίλη Χειλά.

Σπουδαίος καταστηματάρχης. Ο Βασίλης Χειλάς εκείνα τα χρόνια είχε επιστρέψει στην Ελλάδα από την Αμερική και οι φήμες της εποχής έλεγαν ότι κατά το παρελθόν του στην άλλη όχθη του Ατλαντικού αποτελούσε συνεργάτη του διαβόητου γκάνγκστερ Αλ Καπόνε, αλλά και με 9 χρόνια φυλακή στο Σινγκ-Σινγκ! (50 χιλιόμετρα από τη Νέα Υόρκη).

Από το μαγαζί του πέρασε κυριολεκτικά η "Dream Team" του λαϊκού τραγουδιού και μπουζουκιού... από τον Παπαϊωάννου, Μητσάκη, Χιώτη, Τσιτσάνη, μέχρι και τον Καζαντζίδη, Μπιθικώτση, Γαβαλα.

* Το μαγαζί ήταν απέναντι από την «Λουζιτάνια», όπου κάποια χρονιά λέγεται ότι πέρασε υπό την διεύθυνση του Β. Χειλά. 
Άλλα και του «Καλαματιανου» στις Τζιτζιφιες, όπου τις 31 Αυγούστου του 1951, δολοφονήθηκε ο ιδιοκτήτης του κέντρου Βασίλης Καλαματιανός από τον αστυφύλακα Θεόδωρο Ρίγκα, σοκάροντας την κοινή γνώμη. Μετά το αιματηρό περιστατικό το κέντρο έκλεισε και ξανάνοιξε από τον Βασίλη Χειλά (κατόπιν προτροπής της Μπέλλου, που ήθελε να εκδικηθεί τον Τσιτσάνη που μεσουρανούσε στο διπλανό «Φαληρικόν» με τη Μαρίκα Νίνου).

Το 1966 ο Β. Χειλάς ανοίγει ένα καινούργιο μαγαζί το «Παγκόσμιο» όπως λέει σε συνέτευξη (στον Α.Νικολαίδη το 2006) ο Γιάννης Σταματίου "Σπόρος": «... Έβγαλα μια κουραστική χειμερινή σαιζόν στη «Βεντέτα» (το 1966) και το καλοκαίρι με φωνάζει ο Βασίλης ο Χειλάς. Στην «Τριάνα» του Χειλά έπαιζα πριν φύγω το ’57 για την Αμερική. Είχα μάλιστα συμβόλαιο τότε, αλλά με άφησε να πάω, γιατί κι ίδιος είχε καημό να πάει ξανά στην Αμερική απ’ όπου τον είχαν απελάσει παλιότερα ως μαφιόζο. Ο Χειλάς λοιπόν είχε το Γαβαλά στην «Τριάνα» και για να μην τον χάσει την καλοκαιρινή περίοδο, ανοίγει ένα καινούργιο μαγαζί, το «Παγκόσμιο». Πάω λοιπόν και βρίσκω την ορχήστρα Μουζάκη, το Γιάννη Βογιατζή (στις δόξες του τότε), την Μπελίντα, το μπαλέτο Μεταξόπουλου, τη Μοντάνα, την Άντζελα Ζήλια, τη Μαντζουράνη, τον Βαβάτσικο και κλείνει εμένα με τη Μαρινέλα..»


"ΤΡΙΑΝΑ" Βασιλης Χειλας  1948
Το συγκρότημα Παπαϊωάννου, στην "Τριάντα", γυρω στα 1948. Διακρίνονται: Γιαννης Τζιβανης, Ηλίας Ποτοσόδης και Παπαϊωάννου με μπουζουκια. Ο Μοσχονάς και ο Καλέργης με τις κιθάρες και ενας βιολιστης δινει ρεσιταλ!. Ενω εικονίζεται και ο πιανίστας Δημήτρης Μασσέλος!.

* Σε αυτό το μαγαζί μεγαλούργησε ο μπαρμπα - Γιάννης Παπαϊωάννου!

Ο Οδυσσέας Μοσχονάς η Τριάνα του Χειλά και Οι βαλίτσες: 
« Εκει στου Καλαματιανού το μαγαζί που δουλευαμε.. ήρθε ένας φίλος του Χειλά και πρότεινε στον Παπαϊωάννου να πάμε εκεί για δουλειά. Το μαγαζί του δεν λεγότανε «Τριάνα», αλλά «Το Παραμύθι». Ο Παπαϊωάννου το έκανε «Τριάνα». Και τι κόσμος δεν πέρασε απ’ εκεί. Χιλιάδες άνθρωποι από την άκρη του κόσμου έρχονταν στην «Τριάνα» να μας ακούσουνε. Υπήρχαν κι άλλα μαγαζιά, δε λέω ονόματα, εκεί τριγύρω ή αλλού, αλλά δεν δούλευαν. Το μαγαζί του Χειλά, για πολλά χρόνια, ερχόταν πρώτο στον κόσμο. […] Ένα βράδυ εκεί στην «Τριάνα», όπως παίζαμε στο πάλκο, έκανα παράπονα εγώγια τον Χειλά επειδή δεν με ικανοποιούσε στο μεροκάματο κι έλεγα στους άλλους μουσικούς ότι θα πάρω τις βαλίτσες μου και θα γίνω λαγός. Το είπα πολλές φορές μέχρι το πρωί αυτό, το «θα πάρω τις βαλίτσες μου»... Ξαφνικά βλέπω τον Παπαϊωάννου να γράφει πίσω στο πακέτο με τα τσιγάρα κάτι. Τον ρώτησα και μου είπε ότι έγραψε τη λέξη «βαλίτσες». Έγραψε το θέμα ενός τραγουδιού, τον τίτλο, το παράγγειλε του Μάνεση κι εκείνος έγραψε τους στίχους. Το τραγούδησε ο Καζαντζίδης, ήταν το πρώτο του τραγούδι σουξέ, οι «βαλίτσες», αυτό του άνοιξε τον δρόμο κι έγινε ο «Καζαντζίδης», είχε προηγηθεί η προηγούμενη απόπειρα του Καζαντζίδη με το τραγούδι του Απ. Καλδάρα «για μπάνιο πάω». (Απόσπασμα από την αφήγησή του στον Κώστα Χατζηδουλή, όπως δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» στις 28/6/1976).
Στην "Τριάνα του Χειλά" γύρω στα 1948, ο Γιάννης Παπαϊωάννου, με το τρίχορδο. Πίσω διακρίνοται: ο Οδυσσεας Μοσχονάς και ο πιανίστας Δημήτρης Μασσέλος!.

1950-'53 - Στήν Τριάνα τού Χειλά. Ο Βασίλης Χειλάς κάθεται στα δεξιά του πάλκου, μπροστά από τον Ηλια Ποτοσιδη!. Μαζι με Παπαϊωάννου, Ρενα Νταλια, Νικος Καλλεργης, Ανεστος Αθανασιου, πισω με βιολι ή ο Καρμανιόλας ή ο Λαζάρου. Η Τριάνα ηταν το σημαντικότερο μεταπολεμικό λαϊκό μαγαζί της Αθήνας. Ο  Παπαϊωάννου έπαιζε εδώ χρόνια με καταπληκτική επιτυχία, γεμίζοντας το μαγαζί δύο και τρείς φορές την βραδιά!!!

 Η ΤΡΙΑΝΑ / ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΧΕΙΛΑ
ΧΙΩΤΗΣ - ΝΙΝΟΥ (
1951;)
Μανώλης Χιώτης (με τρίχορδο), ντουέτο με Μαίρη Λίντα. (1955) στην "Τριάνα" του Χειλά.
Μανώλης Χιώτης

Στην "Τριάνα" Χιώτης (τρίχορδο), Λίντα, Μητσος Ευσταθιου (αριστερα), Λαζαρου στο βιολι κ.α (1955)

Σεπτεμβριος 1952 - "ΤΡΙΑΝΑ" ΤΟΥ ΧΕΙΛΑ. ΖΑΜΠΕΤΑΣ - ΡΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ - ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΛΑΝΗΣ
(ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΚΛΕΙΑΣΙΟΥ "ΖΑΜΠΕΤΑΣ - ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ)
Το συγκότημα Παπαϊωάννου - Μητσάκη, στην "Τριάνα" του Χειλά. Διακρίνονται: ο Ηλίας Ποτοσόδης (πίσω από το μικρόφωνο), ο Μοσχονάς κι ο Καλέργης (με τις κιθάρες). 1952 - '53.
 

ς
Μαρικα Νινου, Λευτερης Τσαγγαρης, Ανεστος Αθανασιου και ο Νίκος Βούλγαρης.
[Φωτο απο τον Νίκο Νικόλιζα, Πηγη respectnews.gr]


Το συγκρότημα του Κώστα Καπλάνη εν δράσει..
Από την εφημερίδα “Αθηναϊκή” ρεπορτάζ για τα μπουζούκια και το ρεμπέτικο στης 26 Μαρτίου του 1953 με τίτλο “ΕΝΑ ΒΡΑΔΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ-ΤΑ ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ”. Ο Δημοσιογράφος Στ. Πουλάκης επισκέπτεται το μαγαζί όπου παίζει ο Κώστας Καπλάνης (ειναι η "Τριάνα" του Χειλά) με το συγκρότημα του με την Μαίρη Λίντα και καταγράφει τις αντιδράσεις των τουριστών για το ρεμπέτικο και το μπουζούκι.] Ξεχωρίζουν επίσης οι: απο δεξιά, ο Μητσος Ευσταθιου μπουζουκι, βιολι ο Λουκάς Καρμανιόλας, κιθαρα ο Γιαννης Παπαδοπουλος. Δεξια ισως ο Φώτης Δούσης ή ο Μαρκος Μιχαλας με μπουζουκι. Στο κεντρο Καπλάνης με Λίντα.
ΠΗΓΗ ρεμπετικο φορουμ

Νυφικό τραπέζι στο κέντρο "Τριάνα" του Χειλά, με το συγκρότημα του Καπλάνη, 1953.

Ρεκλαμα απο την εφημερίδα "Αθηναϊκή" 9-10 Απριλίου 1953. Το συγκροτημα του Κώστα Καπλάνη με την Μαίρη Λίντα, στην “Τριάνα” του Χειλά". ΠΗΓΗ ρεμπετικο φορουμ

1954 στην "Τριάνα" του Χειλά. Από αριστερά: Νίκος Καλλέργης κιθάρα, Κώστας Καπλάνης μπουζουκι, Αννα Χρυσάφη, Μαίρη Λίντα, Ανέστος Αθανασίου και Φώτης Δούσης; (ή ο Μαρκος Μιχαλας) μπουζούκια. Πάνω Γ. Πάρης, το "ζεύγος Καρμανιόλα", Λουκάς Καρμανιόλας βιολί και Βαγγελιώ Μαργαρώνη στο πιάνο. κιθάρες (πίσω από δεξιά), ο Θανάσης Γιαννόπουλος και ο Ξαγοράρης.

Επιστροφή του καλλιτεχνικού ζεύγους από το Αμέρικα, τον Δεκέμβριο του 1957 και κατευθείαν για δουλειά στην '' Τριάνα '' του Βασίλη Χειλά!

Εναρξις χειμερινής περιόδου το Σάββατον, 15 Οκτωβρίου 1960.. Και με τι ονόματα ερμηνευτών..: Πόλυ Πάνου, Πάνος Γαβαλάς, Έφη Λίντα - (εξαδέλφη της Βίκυ Μοσχολιού),
Και οι μουσικοί: Γιαννάκης Καραπεσίνης, Θεοχάρης Λεμονόπουλος (μπουζούκια), Αντώνης Μουστάκας (κιθάρα/τραγουδι), Μηνάς Πορτοκάλης (πιάνο), Γιώργος Κοινούσης (ακκορδεόν), Μέμος Κυριαζής - (κρουστά)..

Λαϊκό ξεφάντωμα στην "Τριάνα Χειλα". Σάββατον 4 Νοεμβρίου τού 1961.. Ο Βασιλης Χειλάς διαφημίζει το "οπλοστάσιο" του: ο βετεράνος Στέλιος Καζαντζίδης μαζί με Μαρινέλλα, Ρία Κούρτη, Αντώνης Ρεπάνης, Αντώνης Μουστάκας, Θεοχάρης Λεμονόπουλος, Στέλιος Ζαφειρίου, Πάνος Ιατρού, Κώστας Μπάμπαρης κ.α

 '' Πανηγυρική έναρξις '', το Σάββατον 4 Νοεμβρίου τού 1961.. Στέλιος Καζαντζίδης, Μαρινέλλα, Ρία Κούρτη, Αντώνης Ρεπάνης, Αντώνης Μουστάκας, Θεοχάρης Λεμονόπουλος, Στέλιος Ζαφειρίου, Πάνος Ιατρού, Κώστας Μπάμπαρης, Σούλη Σαμπάχ

Η μαρκίζα από την "Τριάνα του Χειλά", Συγγρού 170, με το συγκρότημα Τσιτσάνη-Σεβάς Χανούμ, το 1961 και μετά, τότε που είχε επιστέψει εξ Αμερικής η Σεβάς Χανούμ (Σεβαστή Παπαδοπούλου). Επίσης το 1955 στην «Τριάνα», η Σεβάς Χανούμ τραγουδάει με το συγκρότημα του Τσιτσάνη. Μαζί τους ο Καζαντζίδης. Φωτο από το βιβλίο της Τασούλας Μανουήλ: «Σεβάς Xανούμ H ιστορία μιας τραγουδίστριας».


Στις αρχές του ΄50 στην "Τριάνα του Χειλά" - Από αριστερά στην πρώτη γραμμή διακρίνονται: Δημήτρης και Σπύρος Ευσταθίου, Σεβάς Χανούμ, Γιάννης Παπαϊωάννου, Ηλίας Ποτοσίδης. Πίσω τους οι Στέλιος Λαζάρου (βιολι), Λιλή Νικολέσκο (πιάνο) και Λέλα Παπαδοπούλου (ακορντεόν) και Νίκος Καλλέργης με την κιθάρα του!

Εδώ ήταν και το μέρος όπου μεγαλούργησε ο Γιάννης Παπαϊωάννου. Άλλη μία φήμη συνοδεύει το μαγαζί, όσον αφορά την περίοδο που εμφανιζόταν εκεί ο εν λόγω συνθέτης αυτή τη φορά.
Ένα βράδυ καθώς ο Βασιλιάς Παύλος ανέβαινε με την πομπή του τη Συγγρού και βλέποντας έξω από την Τριάνα τον κόσμο να περιμένει να μπει, έδωσε την εντολή στον οδηγό του να σταματήσουν την πορεία τους. Ο Παύλος κατεβαίνει από το αμάξι και μπαίνει μόνος στο μαγαζί. Αφού είδε και άκουσε το λόγο για τον οποίο γινόταν ο χαλασμός, τον Παπαϊωάννου, έφυγε συνεχίζοντας το δρόμο του, χωρίς να αντιληφθεί κανείς την παρουσία του…
*Στην «Τριάνα» ξεκίνησε την καριέρα της και η Βίκυ Μοσχολιού, με την πρώτη της οντισιόν εκεί να μην έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, όμως ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης που βρισκόταν εκεί επέμεινε γι΄ αυτήν. Ένα νέο αστέρι του λαϊκού τραγουδιού μόλις είχε «γεννηθεί».

*Από τη σκηνή της πέρασαν όλοι. Τσιτσάνης, Καζαντζίδης, Σεβάς Χανούμ, Νινου, Μπέλλου, Χιώτης, Λίντα, Μπιθικώτσης, Μαρινέλλα και πολλοί άλλοι. Λειτούργησε μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του ΄60.




1951-'52 Στην "Τριανα" του Χειλα στη Λ.Συγγρου με το συγκρότημα Παπαϊωαννου-Χιωτη-Νινου !!! (λίγο καιρό αργότερα θα δημιουργηθεί το γνωστό αδιέξοδο*) Μπροστά καθιστός ο Βασίλης Χειλάς!! -Διακρίνετε ο Παπαϊωαννου, η Νίνου, ο Χιώτης(με το βέλος, πίσω από την Μαρίκα), ο Καλλέργης (αριστερά με κιθάρα), ο Ποτοσιδης (τέρμα δεξιά), αριστερά ο Δ. Ευσταθίου με μπουζούκι, βιολί ο Στέλιος Λαζάρου κ.α!
Σπάνια φωτογραφία στην περίφημη "Τριάνα" του Β.Χείλα!, με το συγκρότημα Β.Τσιτσανη. Με τους, από αριστερά: Δημητρης Ευσταθίου, Τσιτσάνης, Μαρίκα Νίνου, Ανέστος Αθανασίου, Λευτέρης Τσαγκάρης, Πισω ο Λουκάς Καρμανιόλας (βιολί), ο Νίκος Καλλέργης (κιθαρα) κ.α. *Αρχειο/Φωτο από τον εγγονό του Λευτέρη Τσαγκάρη. Ευχαριστούμε!
* Το 1952 η Μ.Νίνου θα πρωταγωνιστήσει στη διαμάχη μεταξύ δύο κέντρων, της "Τριάνας" στη Λ. Συγγρού, του Βασίλη Χειλά, που είχε έρθει το '47 από την Αμερική και του "Φαληρικού" στις Τζιτζιφιές του Γιάννη Μαργωμένου. Στο πρώτο οι Παπαϊωάννου και Χιώτης και στο δεύτερο ο Τσιτσάνης. Η Νίνου τσακωμένη με τον Τσιτσάνη κλείνει στην "Τριάνα" και η Μπέλλου στο "Φαληρικό" και οι δύο με συμβόλαια.
- Κάποια στιγμή τα ξαναβρίσκουν Τσιτσάνης-Νίνου και θέλουν να σμίξουν. Γίνεται αναστάτωση φοβερή με την άρνηση της Μπέλλου να φύγει και τελικά τη λύση δίνει ο Παπαϊωάννου με αλλαγή Νίνου-Μπέλλου, μεταξύ των δύο κέντρων, υποχωρώντας η Μπέλλου που σέβονταν το μπάρμπα-Γιάννη, μετά όμως από ομηρικούς καυγάδες, συμβούλια και τη μεσολάβηση ακόμα και του συνδέσμου μουσικών (απο την βιογραφια Μαρίκας Νίνου).

Άλλη μια σπάνια φωτογραφία στην περίφημη "Τριάνα" του Β. Χείλα! με το Συγκρότημα Τσιτσανη. Με τους, από αριστερά: Ανέστος Αθανασίου, Τσιτσάνης, Μαρίκα Νίνου, Δημητρης Ευσταθίου, Λευτέρης Τσαγκάρης, Πίσω, ακορντεόν ο Μεταξάς, κιθάρες (δεξιά στο μικροφωνο), ο Θανάσης Γιαννόπουλος και δίπλα του ο Ξαγοράρης. Στο πιάνο η Ευαγγελία Μαργαρώνη.


Ο Γιαννης Παπαϊωάννου ρίχνει τις στόφες του! (χορεύει ζεϊμπέκικο!) στου Χειλα στην "Τριανα". Ξεχωρίζουν πίσω στο πάλκο, ο Ηλιας Ποτοσίδης δεξιά, με τον Καλλεργη στη κιθαρα κ.α!


Η Άννα Χρυσάφη έξω από την "Τριάνα" αγκαλιά με την παρέα της, δεξιά ο Βασίλης Χειλάς (αγκαλιά με μια κούκλα!).

Έξω από την "Τριάνα", αραχτοί, ο Βασίλης Χειλάς, ο Βασιλης Τσιτσάνη και;;..

«Δεν ξανακάνω φυλακή, με τον Καπετανάκη..» Μια σπάνια φωτογραφία από το κέντρο "Τριάνα" του Β. Χείλα. Μπροστά από το πάλκο, χορεύει μια παρέα φίλων από τα Σπάτα. Παίζει το συγκρότημα Παπαϊωάννου με τους -από αριστερά: Δημήτρης Ευσταθίου και Ανέστος Αθανασίου με μπουζούκια, πίσω τους ο Στέλιος Λαζάρου στο βιολί, ο Νικος Καλλέργης κιθάρα, η Ρενα Νταλλια, Γιαννης Παπαϊωάννου και Ηλιας Ποτοσιδης με μπουζουκια. *Φωτο απο: Πολιτιστικός - Λαογραφικός σύλλογος Σπάτων. πηγη


Μαρικα Νινου και Ανέστος Αθανασίου, στην "Τριάνα" του Β. Χειλά. (πίσω ξεχωρίζει ο κιθαρίστας / τραγουδιστής Νίκος Καλλέργης)

Το συγκρότημα του Μανώλη Χιώτη!, στην "Τριάνα", στο ανακαινισμένο πάλκο, με ζωγραφιές. Με τους Δημήτρη Ευσταθίου, Μαίρη Λίντα, δεξια ο Γιώργος Γοζαδίνος; (κιθάρα), Στελιος Λαζάρου στο βιολί κ.α. (περίπου 1955-'56)

Από τα περίφημα σχήματα στην "Τριάνα" του '50. 1956 στην "Τριάνα" του Β.Χειλα (με φρεσκοβαμένο πάλκο, ζωγραφιές στο τοίχο, ντεκόρ κλπ), από αριστερά: Γιωργος Γοζαδίνος (κιθάρα), Πόλυ Πάνου, Γιαννης Σταματιου "Σπόρος", Χρηστάκης όρθιος, Γιαννης Καπαμπεσινης, πίσω με ακορντεόν ο Γιωργος Κουλαξίζης, στο βιολί ο Στέφανος Βαρτάνης.

"Τριάνα" Β.Χειλά, γύρω στα 1962-'63. Αναγνωρίζουμε τον Σπυρο Ζαγοραιο να τραγουδάει (με κιθάρα), δεξιά με μπουζουκι ο μεγάλος συνθέτης Βασίλης Καραπατάκης.

"Φιλοι Ελευσίνιοι γλεντουν, στην Τριανα του Χειλα, τραγουδουσε η Δουκισα!... Τοτε επιναν Κρασι και Πιπερμαν!." (Πηγή fb Ελευσίνα).

28 Μαρτίου 1964 η Αθήνα διασκεδάζει στην Τριάνα του Χειλά με τα μουσικά αστερία της - και την πέμπτη (αριστερή ρεκλάμα) με το "Φεστηβαλ ομορφιάς του κινηματογράφο .. ΜΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑΡ ΣΙΝΕΜΑ ..."

Ο Αντώνης Κατινάρης με μπαγλαμαδάκι και η Ρια Κουρτη, στην «Τριάνα του Χειλά» (1966-'68 περίπου).

1967 στην «Τριάνα του Χειλά» αριστερά όρθιος ο κιθαρίστας Γιάννης Δέδες, αριστερά με μπουζουκι ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, δεξιά με μπουζουκι ο Στέλιος Ζαφειρίου, και στη μέση, κρατάει το μπουζουκι, ο Ιταλός τραγουδιστής Sergio Endrigo (Σέρτζιο Εντρίγκο) με το συγκρότημα του (κάτω)

1967 στην «Τριάνα του Χειλά» Πανος Γαβαλας, Ρια Κουρτη κ.α. Στα μπουζούκια ο Θανάσης Πολυκανδριώτης και ο Στέλιος Ζαφειρίου.

Πανος Γαβαλας, Ρια Κουρτη. Πίσω δεξιά ξεχωρίζει ο μεγάλος Β. Β. (Βασίλης Βασιλειάδης) με το Farfisa.


Στα τέλη του '60. Στην «Τριάνα του Χειλά», ο Πάνος Γαβαλάς, μαζί με; Αντώνης Κατινάρης, ...



+ΑΚΟΥΣΤΕ ZΩΝΤΑΝΗ ΗΧΟΓΡΑΦΙΣΗ στην ΤΡΙΑΝΑ του Χειλά το 1952 με την Ορχήστρα Γιάννη Παπαιωάννου, με τους Οδυσσέα Mοσχονά, Ρένα Ντάλια, Νικο Καλλεργη, Ηλια Ποτοσιδη,
-Ακούγονται τα τραγούδια: Καλή καρδιά, Γιαχαμπίμπι, Φέρτε μια κούπα, 'Εννοια σου έννοια σου, Είμαστε φίλοι , Αντιλαλούνε τα βουνά.


 


Copyrights©2016 Design By | Ακάλυπτος